17 Mart 2012

MAĞDURUZ BİZ

Mağdur kelimesi bugünlerde en çok kulağıma gelen sözcük oluyor, sizlerin de öyledir eminim. KPSS mağduru öğretmenler, Öss mağduru öğrenci, şiddet mağduru kadın, deprem mağduru insanlar falan filan.. 

Bunlar şuanda aklıma gelen kısmı. Bendeniz kpss mağduru efendim:) Önümüze böyle bir mağduriyet listesi koysalar herkes kendine bir alan seçebilir zannedersem, o kadar fazla ki.

Engelliler gibiyiz, engelliyiz de aslında, önümüzde mağduriyet engelimiz var. Bazılar bu mağduriyetin arkasına saklansa da, çoğumuz önündeyiz tam önünde, tekmeyi yiyip öne çıkmışız. 

Kpss mağduru olanlar çok iyi bilir, 1-2 yer yer 3-5 veya daha fazla hatta çoğu zaman yeni tanıştığımız insanlardan bile yani herkesten şu repliği duymuşuzdur defalarca "çok alıcaklarmış bu sene" bazen şu şekilde gelişir "çok da alıyorlar ama...." davulun sesiyle ilgili olan atasözü bu duruma cuk oturuyor işte. O kadar çok alıyorlar ki biz istemiyoruz çalışmayı tembellik işte:)
Acaba duymak istedikleri cevap bu mu merak ediyorum:) 

Mağduriyetlerimiz artıyor, kimse hiç bir şey yapamıyor&yapmıyor..

Bağırıyoruz sesimizi duyan yok, heyy mağduruz biz mağduruzz... İçim paramparça, benden tüm mağdurlara armağan olsun.. Sevgiyle kalın:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder