24 Eylül 2012

Merhaba :)

Herkese selam :) uzun bir ara geçti yine, ama kolumu kaldıracak halim bile yoktu inanın :( hamilelikten dolayı kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin hissediyordum-hala öyle ama neyse ki daha hafifledi :) Ve bulantılar :S gerçekten korkunçlar, şimdiye kadar hiç istifra etmedim ama bulantı ve kimseye gitmeyen ama bana gelen kokular yüzünden yemeklerden baya soğudum denebilir.. Doktorumun kanamam olması dolayısıyla verdiği ilaç progestan da sağ olsun beni sarhoşa çevirdi, inanın alkol etkisi yaratıyor, Allahım o nasıl bir baş dönmesi :S Ama eşime binlerce kez teşekkür ediyorum bana çok destek ve yardımcı oluyor, çamaşırları makineden çıkarıp kurutucauya bile astı, inanın hiç tarzı değil :))
Ama her şeye rağmen 7 buçuk haftalıkken kalp atışlarını zar zor duyduğumuz bebeğim bunların hepsini bir kenara itiyor :) Şimdiyse 8buçuk haftalık, onu sürekli görmek için ultrason cihazının başında yatabilirim sanırım :))

Bebeğine ilk aldığın şey ne diye soran olursa, ben okuma kitapları aldım :))
Herkese çok mutlu günler diliyorum:)

04 Eylül 2012

Sevinç

Herkese merhabalar :)
Bayram tatiliydi falan derken uzun zamandır post giremedim. Buarada hayatımda çok önemli bir şey oldu aslında ama paylaşmak için bir türlü fırsat bulamadım. Doğru zaman şimdi sanırım :) Geçtiğimiz haftanın başında iki kişilik ailemize yeni birinin daha katılacağını öğrendik ve içimizi inanılmaz bir mutluluk kapladı :) Gerçekten de tarif edilemez bir şeymiş bu henüz o kadar erken ki 5haftalık ama yine de kendimi farklı hissediyorum :) Allah isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin.. Sevgiyle kalın..